marți, 26 februarie 2008

Elena Basescu,castiga pozitia de sefia tineretului PD-L

Elena Basescu sa confruntat cu doi concurenti pentru functia de secretar general in cadrul partidului PD-L tineret: Bogdan Boza, de la sectorul 1, si Calin Petrus de la Dolj. Boza a atacat-o direct pe fiica presedintelui Basescu, spunind ca gestul sau de a candida "reprezinta un vot de blam adresat inscaunarilor dinastice”. Aceasta reactia a starnit furia conducerii partidului. Boza prmind si sugesti sa renunte la candidatura si sa iasa din partid.
Conform liderilor partidului Elena Basescu avea calitati exceptionale pt acesti post si era principala candidata, dar in opinia mea tot Boza a fost acela nedreptatit datorita statutului Elenei Basescu, fiica Presedintelui Romaniei. Chiar si lideri partidului PD-L afirca ca acest are la activ mai multe proiecte de lege si implicari in nenumarate activitati ale partidului facand comparatie cu Elena Basescu care a participat la cele 2 mari referenduri cel legat de votul uninominal si pozita tatalui sau ca presedinte al tari.
Chair daca rezultatele alegerilor au fost zdrobitoare in favoarea Elenei Basescu avand doar 4 voturi impotriva continui sa afirm ca tara nu e condusa pentru interesele ei ci pentru interesele unora.

Un comentariu:

SupradozzaDeVisse spunea...

Cu 3 ani in urma nici nu se stia cine este Elena Basescu...acum insa este fotomodel, membra de partid, iubita nu-stiu-cui si ocupa adesea primele pagini ale ziarelor...si asta doar pentru ca este fiica presedintelui...tare!